Want your
own Fotopage?








 
Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Aug-2009 07:38 Email | Share | | Bookmark
Studio Raya Portraiture 2009

 


It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers.

It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila ada anak-anak kecil yang berpuasa pasti mereka akan meminta ganjaran pada petangnya. Dan seperti biasa, kita sebagai ibu bapa pasti tidak akan menghampakan mereka kan tapi pastikan anda bijak berbelanja ya….



Dan yang pastinya mungkin sudah ramai antara kita yang sudah membuat persiapan untuk 1 Syawal nanti. Ada yang sudah memilih tema warna sedondon untuk keluarga masing-masing. Dan mungkin ada yang sudah mula mencari resepi untuk biskut-biskut raya. As for us, cuma kelengkapan untuk dua anak dara itu sahaja yang sudah siap sedia, termasuklah baju kebaya yang menjadi tema pilihan tahun ini. Yang pastinya tiket pulang sudah siap dibeli. Insya-Allah kami akan pulang beraya ke Perlis lagi tahun ini. Tak sabar rasanya nak bertemu keluarga dan sanak saudara semua. Tak lupa juga ketupat palas dan rendang + laksa hasil air tangan bonda tercinta. Ahh…tak sabar rasanya!



Oh ya, dah lari sikit dari tajuk kan…anyway, sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, theLittleBigShots mengambil kesempatan untuk mengadakan promosi Gambar Raya di studio kami. Cuma RM 99 sahaja untuk satu sessi dan anda akan mendapat 1 keping 8R + 3 4Rs dan juga soft copy dalam photo CD. Yang pastinya gambar-gambar ini akan menjadi tarikan di ruang tamu pada 1 Syawal kelak. Jadi apa lagi dinantikan, email sekarang untuk booking ya…

email thelittlebigshots@gmail.com

sms/call 013.3999.432

Selamat berpuasa dan berbuka!


Thursday, 6-Aug-2009 17:02 Email | Share | | Bookmark
"Raya" Portraiture 2009

 
raya



I was so lucky to have the chance to capture these lovely family in which the theme this time was Raya Portraiture. It'd be in just few more weeks that we would celebrate Ramadhan and Syawal again. How time flies, right...anyway thanks so much to my dear Erna & family for such a great photo session last weekend....

Dah terasa bahang nak beraya nampaknya nih!

To those yang menginginkan sessi potret untuk Aidil Fitri, jangan segan-segan untuk email ok! I'll be free all along this Ramadhan....


Thursday, 25-Jun-2009 15:27 Email | Share | | Bookmark
Mummy's Little Sweetheart

 




Recent family session.
Held somewhere in Subang.
Had a great one with them.
Misses the little one so much already.
Thank you Maz for such a wonderful time!


Thursday, 11-Jun-2009 00:45 Email | Share | | Bookmark
Kangar 0 KM



Details of our journey can be read here ya -> LittleBigShots Blog

Tak larat nak cerita balik..hehehe!


Tuesday, 2-Jun-2009 06:32 Email | Share | | Bookmark
Away for Holiday!



Yupp, you read that right. We’ll be away for a short break from tomorrow until 8.6.09 as we will be going back home to my hometown, Kangar for this school holiday after so long. Memang keputusan yang cukup “impromptu” sehinggakan tiket pun dibeli last minute. As a result, we are going back on a cho-cho train. It sure is going to be a longgggggg journey. I’m not sure how I would cope with the 2As along the way. Whatever it is, I just hope we will have a safe journey home, and I just couldn’t wait to see all my loved ones!

Happy Holiday, peeps!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net