Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Dec-2008 14:53 Email | Share | | Bookmark
Danish Lucky 3



date: 30 November 2008
place: McDonald Shah Alam
photog: KC


the birthday boy dah get ready to move it with best buddy, Aj


cake madagascar specially designed for the birthday boy


enjoy giler part games kan danish kan....


I like to move it...move it! hehehe! Ha'ah semua dah kena demam madagascar! Memang part lagu tu yang paling best sangat dlm movie tu, dan kebetulan pula the birthday boy mmg suka sangat cerita Madagascar so it's just perfect when the mom decided to have the birthday bash kat McD! Dari anak-anak sampai la ke mak-mak semuanya sporting pakai hairband Madagascar, cayala! hehehe! Walaupun last minute tapi birthday bash Danish kali ni tetap meriah, terutamanya part games di mana almost every one participated tak kira tua muda.....berkobar-kobar semuanya nak bina bangunan tertinggi...hehehe! After games, seperti biasa cake cutting dan cake kali ni cukup special siap ada design madagascar lagik tu...hope danish suka ya gambar kat kek tu.....hehehe! masa ni mmg meriah betul dengan mamarazzi sana sini sampaikan ada yang terpaksa naik kerusi semata-mata nak ambil gambar birthday boy tu....haaa naik silau mata semua kena flash sana sini...hehehe!

Apapun yang pastinya, everyone had the most wonderful time that day, thank you to Erna for inviting us too....dan tak lupa juga thank you for the small celebration for dd own that day, merah muka dia sampai balik rumah tak hilang-hilang...hehehehe!


For more photos -> Danish Lucky 3 Birthday Bash


Tuesday, 9-Dec-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
taking a break...



be back once i have new pictures to share ya.....


Wednesday, 3-Dec-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
Where to go? What to Do? We are bored!



Yupp, it's school holiday, the perfect time to laze around without doing anything, especially for the kids.....ada masanya memang tak terlayan kerenah budak-budak ini apatah lagi bila tiap hari boleh naik hangin bila tengok rumah jadi macam tongkang pecah! Bila suruh belajar memang masing-masing buat liat......sekarang ni bila cousins diaorang yang duduk jauh datang sini apa lagi memang langsung la dah tak tengok buku! As for me pula, memang bukan senang nak handle 5 kids at the same time dengan masing-masing yang cukup pelbagai kerenahnya!! And as for that, my dear mommies and fellow friends.....any tips how to pass the time during these school holidays? Any ideas on what kind of activities yang boleh keep them hours and hours on it? Dan juga any ideas where to go for a short trip? Mama dah fenin!


Monday, 1-Dec-2008 08:26 Email | Share | | Bookmark
Happy 3rd Birthday Harraz!

 


Happy Birthday to our dearest Harraz from Aiza Alia, Aiza Amelyn + Amelia Fatihah.
Cedapp tak cupcake elmo tu? Hehehe! Kalau cedap lepas ni boleh la order lagi ya tapi sayang kan nak makan bila tengok comel-comel macam tu....

* cupcake by TiaAmeliaCupcakes


Sunday, 30-Nov-2008 05:35 Email | Share | | Bookmark
Big Daddy, Hubby & Boss



Happy Birthday.
We love you, Daddy.
Alia, Amelyn + Mama


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net