Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Nov-2008 06:52 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Cari Makan



@ Waroeng Penyet, the Curve

Setelah lama mengidam, akhirnya tertunai juga impian my big boss yang teringin nak makan ayam penyet ni....last time rasanya masa bulan Ramadhan aritu, tapi that one beli kat pasar Ramadhan kat Putrajaya. Nasib baik la ada waroeng penyet ni, dapat juga merasa lagi hidangan yang memang menjadi kegemaran my kids yang cukup suka ayam goreng itu! Tapi yang pastinya es gumbira @ happy soda tu mmg highly recommended...best sangat!! Rasa mmg tak lengkap kalau tak order air bandung + ice soda ni....overall, hidangan ayam penyet ni ok. Sambal sedap, ayam goreng berempah pun cukup garing....tapi still teringat sambal ayam penyet yang beli kat Putrajaya tu...sedapppp sangat²!! Mana la nak cari lepas ni.....


Wednesday, 26-Nov-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday Nur Aqeera Ayuni

 


date: 15.11.08
place: Seri Kembangan, Selangor.
photog: KC

Happpppy Birthdayyyyyy my dear princess! Tak sangka begitu cepat berlalu, and it's already time for Nur Aqeera Ayuni celebrate her first birthday with family and friends. Birthday party yang cukup meriah, dan yang pastinya macam-macam ada sampaikan naik rambang mata nak menjamu selera. Even birthday girl pun tersangatlah adorable that day, siap dengan crown lagi....agaknya dia pun tau that it's her BIG day! Tapi yang paling comel sekali masa blow candle tu, punya beria-ria aqeera nak tiup sekali datang abg aqil blow all the candles terus lepas tu masa nak potong kek dia tak bagi abang dia pegang pisau.......hehehe! takut abang aqil curi limelight aqeera ya...takpe u're still the birthday girl ok and stay sweet....Thanks so much to Ida and Jiji for inviting aunty kc and amelyn ya...it was a great ONE! hope aqeera suka ya hadiah tu.....

For more sweetness -> Nur Aqeera Ayuni 1st Birthday Party


Monday, 24-Nov-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
Wedding Updates for October + November 2008

 
Aris & Nadia




Solemnization + Reception
date: 10 & 11.10.2008
place: Villa Damansara & Laman, Sg. Penchala.
photographer: Azran
videographers: Azril + KC
gallery: Aris & Nadia's Solemnization + Aris & Nadia's Reception
videos: Solemnization's highlights + Reception's highlights


Zain & Mira



Reception II
date: 12.10.2008
place: TTDI, Kuala Lumpur.
photographers: Azran + KC
gallery: Zain & Mira's Reception II



Razif & Hani




Solemnization + Reception
date: 18.10.2008
place: Ipoh, Perak
photographer: Azran
videographers: Azril + KC
gallery: Razif & Hani
video: Wedding Highlights


Dzahir & Nurul



Reception
date: 19.10.2008
place: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
photographer: Azran
gallery: Dzahir & Nurul


Syafik & Dina




Solemnization + Reception
date: 25 & 26.10.2008
place: Shah Alam, Selangor.
photographer: Azran
videographers: Azril + KC
gallery: Syafik & Dina's Solemnization + Syafik & Dina's Reception
video : Reception's Highlights


Rushdi & Atie




Prewedding Portraiture
date: 29.10.2008
place: FRIM, Selangor.
photographers: Azran + KC
gallery: Rushdi & Atie's Love Story



Hilmy & Sheeda



Reception
date: 1.11.2007
place: Kajang, Selangor.
photographer: Azran
gallery: Hilmy & Sheeda

* can you identify familiar faces in above pix?

Anas & Nana



Engagement
date: 8.11.2008
place: Kajang, Selangor.
photographer: Azran
gallery: Anas & Nana



Fahmi & Meen



Reception
date: 16.11.2008
place: Semenyih, Selangor
photographers: Azran + KC
gallery: Fahmi & Meen


Alhamdulillah.
It has been wonderful.
Thank you guys for your support.
Congratulations once again from MyshotsWedding team.
We will be back with more. Insya-Allah.

Azril + Azran + Aiza
www.myshotswedding.com


Wednesday, 19-Nov-2008 05:52 Email | Share | | Bookmark
Lil Mis Amelie

 
My Amelie

ayin
rambut yang tak berapa jadi sbb tak cukup layer kat belakang dan si kecik ni nampak makin cheeky + buyat ada ler....hehehe....

ayin

Kalau nak tau nama Aiza Amelyn ni mmg pun inspired by the movie Amelie tu...hehehe....and here she is after the new haircut, this time her inspiration is Iman....dari masa birthday party Alia dia dah bising nak minta potong rambut, mulanya tak nak bagi tapi dia insist nak potong juga....nasib baik la rambut alin ni cepat panjang, so i gave in...and here are the results. What do you guys think?


coming soon:

Happy 1st Birthday Nur Aqeera Ayuni



Monday, 17-Nov-2008 03:30 Email | Share | | Bookmark
Captain Jack Sparrow Jr.

my favorite of the bunch
 
 
View all 6 photos...
Yo Ho Ho....It's a pirate life!

pirate
dengan parut kat hidung dengan dagu, memang sesuai sangat la si kecik ni jadi pirate!

pirate

This was last week, masa tu nak cuba ambil gambar kat our new studio which is still 80% under construction....sementara nak tunggu the rest of the gang sampai, berjaya persuade ayin to pose as a pirate....dah lama beli costume ni tapi tak ada kesempatan nak ambil gambar, so apalagi bergaya la si kecik ni jadi pirate....mula-mula wat aksi comel mana la nak kena dengan pirate kan....after a while....dah dpt pedang baru la menjadi aksinya....hehehe!

Banyak lagi from this session...ada yang jadi geisha jepun....ada yang jadi gadis kadazan....dan ada juga yang jadi lil fairy...tp semua tu coming soon ya....tunggu ucu An upload dulu......

Anyway thanks to Captain Marsha yang jadi sumber inspirasi kali ni.....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net