Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Dec-2006 13:53 Email | Share | Bookmark
Marhaban dan Cukur Jambul

 
 
 
ih naik seriau tgk gunting tu pulak
 
mmmpphh com sikit ya comel
apa la diaorg wat ni eh?
giliran nenda pula...
 
sampai tido bb nana
dibuaikan marhaban
 
 
abih je terus celik balik!
aksi-aksi
si puteri
yang cukup ceria
comel
dan bole thn juga gembol ppnya
aksi cheeky!
bye² nenek balik dulu ya
buah hati
intan payung mama
yang tersayang


Seronok pula dengar kaum ibu berzanji pada majlis cukur jambul tempoh hari .....it really was sth new for me, sbb masa budak-budak ni kecik pun tak sempat nak buat majlis cukur jambul....seronok juga tengok adat berendoi masih tetap dijalankan walaupun dalam cara yang lebih moden, dah tak pakai buaian...cuma di atas rocking chair je....hehehe!!. Walau mcm mana pun majlis tetap berjalan lancar dan si puteri kesayangan pun cukup comel di hari yg istimewa itu....terima kasih kepada seisi keluarga yang menjemput.....

on the other note....



pix aia ayin akan diupdet later....susah la nak snap pix depa dua...yg soghang tu sensitip sangat....yg soghang lg pulak asyik nak behind the camera ja......anyway, as of today...mama kc nak bawak budak merajuk tu pi tgk cicakman...nampak mcm best kan....tatau la pasai apa la ni mama tgh demam cerita melayu....siap masuk contest the red kebaya dan dah menang pun tiket preeee tp tatau lagi bila nak pi pasai bole pi tgk kat klcc ataupun midvelli ja.....hmmmm nak kena ajak dd pi dating lagi la mcm ni...muleh ka? kekekeke......



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net