Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Jan-2007 13:16 Email | Share | Bookmark
sARA'S pOLKA dOT pARTY

the place where it all began
the lovely cupcakes by KY
the yummy food
the cake yg sungguhla comel
the goodies bags
the toys
and of coz, the birthday girl
mummy tetap ceria walaupun kat luaq tu hujan lebat!
the guests
mommies and kids
tetap happy
walaupun dah banjir! help!
sat..sat mummy nak boh lilin dulu
cop..cop..
sukanya sara dgr lagu bday to u
okeh br bole potong kek
emm...emm...
shedapla cake ni mummy!
haa tgk tu apa adam tgh wat tu?
dah mengantuk sayang?
ummi dgn ameer
datin S dgn hazim
aliesya dgn mama
zubye with irfan
msmuna dgn adam yg hensem!
mama siti
daanish kalau dah jumpa car mmg taknak tgk cam
ladies in red
akma ambil berkat
mamarazzi yg paling vass
jemput makan
emma anak kesayangan abah
 
cepat makan ajiq...
ala geyamnya tgk bb ni
anak siape ni, comel!
mummy dgn along aia
my two polka dotty tonets
polka dotty iman
makan dulu ya sayang
mana sara ni tak nak men dgn ameer ka?
ameer meh men dgn anas la..
the adorable twins!!
awat tu ca?
apa kak ca nak buat tu?
model of the year!
ameer kalau jumpa belon mmg tak pi mana dah
kembar lain tahun
kita tak dpt goodies bag ka ni?
sedapnya menjamu selera!
 
aik ni dah tukaq partner ka?
cak! saya amik fries satu naa..
hehehe! fynn tgk aje...
pose mahai dr Jue
datin A dan datin M
mama-mama vogue
berposing sakan
jemput dd, jemput makan lagi..
dah nak balik ke?
aini yg comel
ni satgi sara tgk mau jeles ni
pose wajib dr sara
la semua dah nak balik ke?
bye aunty, time kasih ya
the last one to arrive
manjanya sara sama adik mummy
pose terbang lagi!
time out sat
 
what a sweet family!
nak dd pulak
say cheeseee....
what's left after the party
jumpa lg tahun depan ya?
 


Party yg memang dinanti-nantikan.....boleh dikatakan event of the year dalam kalendar kc.....tp kali ni mmg happening giler sbb tema polka dots yg cukup meriah....hehehe...siap kc pi cari baju polka dots utk both tonets tu...kc mula ingat takmo pakai baju polka dots....sbb baju tu dah agak ketat...tp nak tak nak sarung juga la....hehehe....tp mmg syiok la tgk mama-mama yg lain pun sama sporting dan vogue, especially Jue, Zatul, Zubye and Muna.....i just loveeeeee all yr dresses....teringin nak pakai lagu tu tp mau kena gelak dgn dd kot....hehehe...



anyway tq to mummy Azza for inviting kc n co...sowi sangat-sangat pasai kc sampai lambattttttt....tak dan nak amik pix masa venue masih lagi terang benderang.....mcm mana pun, makanan semua mmg cukup sedap-sedap belaka sampai at one point tu kc sampai tak hingat nak pi snap pix pasai dah terlekat kat port belakang dgn ita, ida, liza.....apa lagi kalau tak makan-makan buat kali ke berapa ntah....heheh....tapi ralat la kc lupa nak makan kari yg azza masak......tu la kc ni kalau dah jumpa laksa mmg tak nampak dah menda lain....heheheh!!



Anyway, ni ada serba sedikit gambar bday bash sara....ada lagi gambar tapi kc serahkan pada azza la utk menguploadkan yg lainnya eh....hehehe.....kalau ada sapa yg tak terlekat gambaq kat sini, kc minta maaf banyak-banyak naa.....and to azza n dd sara, i really hope you like all the pix yg tak seberapanya ini.....paling mahai gambaq dd senyum tu....heheheh!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net