Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Sep-2007 03:42 Email | Share | Bookmark
Iman's Jungle Birthday Bash

it's iman birthday bash!
the unique centerpiece
2 for 2nd bday bash
watchaaa....
ni awat nangis pulak ni?
mem jue tgh prepare all the food
tetamu dah mula sampai
it's time to party
kena pakai headgear dulu..
abang x nak pakai la mama
what a cute couple!
byknya menan!!
nadiah pun nak join sama
adam x nak, adam nak makan ja!
eh...aunty tu amik gmbr adik la
huwargghh iman mengantuk laa..
i'm ready!
ca pun ada kamera...
gi jane in action
yaya pun nak satu juga
aik mana pulak pi sticker nama muqri haziq ni
mommies tgh menjamu selera
including datin mira yg vogue
iman's cousins
aj ambil gmbr awek ye?
anak-anak sila cari haiwan-haiwan di laman ni saja ya
hareth dah jumpa!
mana ni balqis tak dpt pun?
upacara seterusnya
mak bapa yg sporting belaka
ya tiup jgn tak tiup
sampai kembung2 pipi
get ready...on your mark..
ingat ya nnt kena pecahkan belon tu!
gandingan hebat liza dan nury
che pah liza dan bad
go zatul go...
perlanggaran hampir berlaku di situ
akhirnya papa ca jua yg tumbang
kekeke mmg meriah sangat masa ni
ha lepas ni turn anak-anak pula
ni kameraman mana ni comelnya!!!
nnt lepas ca dah tiup pi lari kat aunty jue tau
go ca go....
go haziq go...
haa ini la juaranya!
lyssa x nak main, nak mamam cupcakes ja
the jungle cake!
light up the candle...
happppy birthday to u...happy birthday to u...
we love u baby!
yeayyy...
iman nak giraffe tu!
geyammmmmm...
ala cutenya bb dania!
damia pun baru sampai
ambil byk sikit akma...sedap tu!
kek iman lagi sedap, yummmmm!
hensem sungguh anak trona che pah ni
aina dah nak balik dah ka?
bubblicous ameer
aj pun nak bubblesss!
sama comel!
nyang iman pun ada...
hai sara, baru sampai ke?
a'ala traffic jam tadik...(heheh!)
iman dah penat ye sayang
this giraffe is mine!
balik dulu ya...
hot mommas!
bb elda yg happy!
hensem sungguh anak delia ni
aina aini pun ada
hmm shedapkan laksa tu kan sara
ayin dah dekat nak malam br sampai
alia, sara and mama jue sama2 vogue
sebelum balik kena sign autograp dulu...
happy birthday iman sayang
It's Iman birthday bash!!



Haaa ini la dia the cutest jungle jane ever, the one and only miss Iman Umairah on her birthday bash, everything was in GREEN...dari belon, pinggan, napkin, lilin dan segala macam......tapi yang paling mahal tu of course la the centerpiece yang ala-ala kat resort tu....cayala jue, memang buleh jadi party planner yang berjaya mcm ni! Unik betul la rasanya belum ada yang buat tema jungle kan! mulanya, memang kc dah dok terbayang-bayang sapa la yg akan datang as tarzan...tup-tup...gi jane yang muncul....heheh tahniah to Ca yang telah berjaya memenangi hadiah the best costume! mmg kelassss gitu! hehehe!




Yang paling menarik sekali kat birthday bash Iman ni of course la time telematch...mula-mula for kids dulu, diaorg kena cari animals yang dah siap disorok di laman rumah jue....hehehe! jenuh juga la budak-budak tu dok cari sampaikan ada yg dok terjenguk-jenguk ke bawah kabin la...kat kereta kuning la...hehehe! rasanya pemenang bagi challenge ni cousin iman.....and 2nd place goes to hareth....haziq in 3rd place kot pasai dia jumpa satu ja! hehehe!


Haaa time ni la yang paling best sebab include mak bapa yang semuanya sporting-sporting belaka! siap kena repeat dua kali sebab mulanya ada yang tak ikut arahan kena pecahkan belon kat garisan penamat.....sampai kembung-kembung pipi pojie dgn bad dok tiup belon buat kali kedua lepas tu.....nak tau siapa yang menang? of course la che pah liza dgn bad....hehehe!!


lepas tu turn anak-anak pula, comel sangat tengok ca dgn haziq dok tiup belon takmo besaq-besaq...hehehe ni nak kena balik training lagi ni nampak gayanya! kali ni pemenangnya juga adalah cousin iman.....


Lepas semua dah berhempas pulas, tibala masanya untuk potong kek pula....masa ni iman dah siap tukar baju lagi....kek pun comel sangat siap ada gajah la...ular la....memang unik la! sayang rasa nak makan kan....tp kc pun lupa nak rasa kek tu....!


haa ini pula antara tetamu-tetamu yang hadir.....paling seronok budak-budak la sebab bebas lepas diaorg nak main kat laman rumah jue tu.....walaupun ada kerenggggga...hehehe! yang mak-mak pula selesa menjamu selera dengan pelbagai hidangan di bawah khemah....paling kc suka laksa tu la jue.....sampaikan alia pun makan juga walaupun dia dah kenyang......


ni kc tak sure la suku sakat kaum mana tp yg surenya semua comel-comel belaka...jangan tak tau mahai tu headgear depa tu....heheh siap imported lagi tu! hehehe! haa alia pun ada, dia datang lambat sikit sebab masa awalnya dia tidur jadi dd dia bawak pi jalan kat carrefour dulu...siap pakai baju i love camping lagi tu....malam tu ingat nak pi cari seluar askar mcm ca kat pasar malam tapi takde jual la pulak kat sini......mana ayin?....ayin pun ada juga tapi masa tu dia tak berapa ada mood nak bergambar dengan kawan-kawan yang lain....

In short, we had so much FUN.....with GREAT food (i love the cute cupcakes!!).....met some COOL friends....and of course yang paling enjoy sekali masa part GAMES! the party was indeed a SUCCESS.....mmg cukup happening dan meriah! Iman yang dari siang tak nap pun tetap maintain ceria till the end! To my dearest iman, aunty kc nak wish HAPPY BIRTHDAY once again....and stay cute ok!

p/s gambar-gambar yang lain nnt akan kc uploadkan one by one ya!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net