Want your
own Fotopage?






 
Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com

By: Alia Amelyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Sep-2006 16:21 Email | Share | Bookmark
Bawang Putih & Bawang Merah

bawang putih
& bawang merah
bawang goreng
bawang kecit
bawang besar
ada
apa
dengan
cinta
bawang
putih
alia?
 


sekarang ni mama dah jadi official tukang amik gambaq utk bibik-bibik di taman mesra ni.....hhehehe....semalam pun ada yg request suh snap pix depa....tp tak boleh la diuploadkan ke sini nnt ada yg kena saman pulak...hehehe....tapi yg mama tak puas hati tu tgk bibik baby dobot tu dengan selambanya biaq ja budak tu merangkak atas padang tu, dah la dengan tak pakai kasut sume....nak tegur pun bukan bibik kita nnt ada yg kes tak puas hati pulak.....tp ada juga la kc sound semalam bila tgk baby dobot tu dah merangkak sampai ke arah buaian....nnt tak pasal-pasal terantuk pulak.....hmm tu la kalau bibik² ni dah jumpa geng sampaikan anak kita pun dia dah terlupa nak tengokkan.....

sambil² tu apa lagi mama pun snap la pix dua bawang ni.....tia mmg dgn rela hatinya nak jadi bawang merah....katanya bawang merah lagi comel dgn beg merah dia tu...hehehehe.....tak kisah la janji jgn bergaduh-gaduh mcm dlm cite tu cukup la....nnt mama bisa jadi panas banget!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net