Photographer for Hire!
Weddings.Birthdays.Portraiture
Aiza Azril 0133999432
http://www.myshotswedding.com
http://littlebigshots.wordpress.com


My name: Alia Amelyn
My Fotopage: http://izaown.fotopages.com/
About me: Wedding Photographer + Videographer
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Kid Chan Malaysia
Latest entry:Lovely Sikh/Punjabi Wedding Photography of Jesrina & Shailender
Hi all, I am back! And i am going to kick of my first post with a teaser of the Magnificent Punjabi Wedding of Shailender & Jesrina. Coming soon to http://www.facebook.com/iamkidchan(my facebook page) real soon! See you guys! View this Fotopage entry
Coming Soon- The Wedding
suha hamid
Latest entry:Jahit manik
Inilah hasil jahit manik yang kubuat untuk baju sendri http://shw.syuha01.fotopages.com/22066875.html() http://shw.syuha01.fotopages.com/22066876.html() View this Fotopage entry
azlina majid
Latest entry:aku sayang kamu
huhu.. aku sayang nak buang acc nih sebab banyak gambar anak2 dalam nih.. tapi sian dekat dia dah terabai sebab aku sibuk dengan blog n fb.. apapun kau tetap di hati sebab aku kenal dunia Internet bermula dengan fotopages View this Fotopage entry
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Wan Ameer Haziq
Latest entry:Paintball @ Dusun Ali King
cant wait to repeat again .. View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
avicenna alattas
Latest entry:after 371 days
from 1 child to 3 children.... and fotopages still exist! bravo fotopages! View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
abah mama idlan irdina
Latest entry:Happy birthday ABAH ...
:-) Saje, nk update gmbr.. 3 kpg aje.. coz mama suka sgttt pics mereka bertiga ni... pics taken @ morib (20-22jan2010)... :-D masa mama ada attend kursus, and abah kena babysit ketiga-tiga diorg... LOL thk u abah.. ;-) 10th Mar b'day abah... mlm ni mama dah nak blanja sume makan pizza... tapi round 2 pizza hut fullhouse... $-) ... last last balik ke area rumah... makan kt KFC aje... $-) nxt time la abah ye... raincheck... anyways, semoga panjang umur & murah rezeki kita sefamili... :P ami... View this Fotopage entry
izzuddin..
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
nur damia afrina
Latest entry:Activated
Lamanya x upload gambaq dlm fotopages nih....drp bertiga now,dah jadik berempat dah pun..hahaha nk start upload pix baby la sket2 buat kenangan dlm fp nih.... Damia dah dpt adik last year, bb girl jugak...namanya Nur Dania Alisya...masa newborn...uiyooo..manyak tembam wooo....lahir kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah,Bandar Baru Bangi.Lahir 25.5.2009 beratnyer....3.76kg...mak aihh...pipi bulat jer...tp tu masa baru lahir la.... La nih dah x bulat dah ponnn.... okay,letak ja la gambaq2 yg ada dulu...... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
saiful alif
Latest entry:Rindu fp...
Lama x bercerita lg dalam fp ni.. sekarang bila facebook dah ada... Asalnya sbb fp prob nak update pun susah pasal tu lah lari kat fb.. tp jauh disudut hati rindu fp sgt2.. hehehhe View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
khalisa and aasim
Latest entry:Salam Syawal Min-al-aidil-wal-faizin
* http://www.youtube.com/watch_private?v=PAG37MoexQw&sharing_token=ap2iAqv-ogRSpVjqVlayQw== Tiba sudah 10 mlm terakhir Ramadhan. Rasa cepat sungguh walaupun berpuasa dlm tempoh yg agak panjang berbanding org2 kat Malaysia. Memang tak terasa sbb kat sini cuaca tak lah terik, kurang rasa dahaga. Puasa kat sini terus terang boleh di katakan lebih fokus dgn ibadah puasa, terawih dan tadarus. Bahang raya pun tak terasa. Kurang sikit dugaan membeli belah hehehe. Kat sini takde org sibuk2 nk cari baju raya, b... View this Fotopage entry
Eikien Said
Latest entry:Harith 5th BEN 10 Party
View this Fotopage entry
Happy birthday to uuuuuuu
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
saripah saad
Latest entry:KISAH TERBARU TAPI PIC X DOWNLOAD PUN LAGIKKKK..
LAST WEEK MAMA DAPAT SMS DARI BB SITTER SIRHAN NGAN MIMI. DIA INFORM X NAK JAGA SIRHAN DAH X LARAT. PENING MAMA PIKIR SEBAB SIRHAN DAH KENAL ORANG JADI DENGAN ORANG2 YANG DIA BIASA OK LA, KALAU MAMA HANTAR NURSERI MACAM MANA??? $-) MAMA X NAK JADI MCM KISAH BUDAK KAT NURSERI ILAH. DIA DAH BIASA NGAN NENEK DIA, TUP2 MAK DIA HANTAR KAT NURSERI, DARI PAGI SAMPAI KE PETANG ASYIK MENANGIS JER SAMPAI BENGKAK2 MATA. SEBULAN JE KOT BUDAK TU DUDUK KAT SITU. LAST2 NENEK DIA KENE JAGA BALIK. View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
Siti Fatimah
Latest entry:Latest Info
Salam semua.. Disini mama ingin memaklumkan bermula dari hari ini sebarang order boleh la email hanya di email address seperti ini ct_fatimah_ludin@yahoo.com sahaja atau ym mama.. memandangkan mama dah tak lama lagi nak b****i kije kan...emial opis dah tak digunakan lagi... sekian... :-D View this Fotopage entry
azim tak mandi lagik
Ibu Adib
Latest entry:Berjumpa Ipin Dan Upin
dari jauh adib dengan Nabila suka sangat.. tp bila nak tangkap gamba... Nangis... xingat... Ibu dia jugak... yg terlebih suka LOL LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Mana Ibu ni???
MaMa aJik
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia Langkawi-2-5 May 2009
View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Ayah and Mama
Latest entry:His birthday
Just wanna wish Happy birthday to hubby. Hubby, may you had a wonderful years ahead. Semoga lebih matang, lebih tabah dan bijak dalam membuat keputusan dan merancang sesuatu. Hope you'll like the present I gave you...Love you so much...you know I do..... View this Fotopage entry
hasbi felix
Latest entry:Moving ..
to view more new pic..just add me : Muhammad Hasbi.. see you there..! View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Myra Azriel Hasmanizar
Latest entry:Nov 2008 - Trip To Swiss Garden Damai Laut
View this Fotopage entry
The Boys @ Teluk Intan
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
shima fareed
Latest entry:Day 3-Island Hopping
View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Mauze Yuzee Noor
View this Fotopage latest entry
Rahidah Abdul Razak
Latest entry:Latest photo of me and my princess
View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
elizs eal
Latest entry:the sisters
The two lil sisters...sometimes very loving, but sometimes aiyah...make my blood go upstairs!! :P :-D Sabar is the best medcine to handle these two kids. ;-) Masih ingat kat fp ni, cuma tak berkesempatan nak update. Pic ni masa g kenduri kawen anak kpd ex-babysitter Humaira & Haifa. Makcik ni tak jaga lagi dah 2H sbb dia dah balik ke Pekan-Pahang, jadi nya skrg diaorg tinggal kat nursery. Mmg trill betul anta diaorg ke nursery. Alhamdullillah...dah ok...tapi biasa lah mmg tak kan dpt mcm babysitter... View this Fotopage entry
copp...mana haifa?
itzhar shahnaz
Latest entry:Last Posts
Thankyou for all the support and comments. This will be my last post at fotopage. When time permits please feel free to drop by http://www.flickr.com/photos/itzharfish/. Thanks, Itzhar View this Fotopage entry
tengku atie
Latest entry:wajah-wajah irdina
anak dara mama ni dah pandai posing...tapi kejap je le..pastu dia yg nak pegang camera....tima ni abang nazhan tgh buay tgk cartoon..so, bolehlah mama senang lenang ambik pix dina..kalau tak sibuk je abang nazhan nak ambik pix..entah apa2 dia ambik.... ;-) :-D ..lama dah tak dpt ambik pix abang nazhan... :-( View this Fotopage entry
albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY
Latest entry:Ke Mana Menghilang ?
Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya View this Fotopage entry
Sehingga Akhir Hayat
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Nur Nilam Nafiesa
Latest entry: ~ Fifi - Pantai Teluk Batik, Perak ~
View this Fotopage entry
1320
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
azdra azdra
Latest entry:*´`·.¸¸.·´`eDIsi tinGGaL lAKi DaN anAk La laGI!´`·.¸¸.·´`*
Place: De Rhu Beach Resort Kuantan Date: 19th - 22nd August 2008 AKULAH MANUSIA PERASAN BAGUS TUH DAN PERASAN KIUT!!!! HAHAHAHHAHA AKU PEDULIK PER!!!!! KILL 'EM ALLL!!!! HAHAHAHHAHAH LOL will tell the story later2 k...manyak bz..so enjoy the pic from kamera dubai ku... hehehhe ;-) View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
Dhia Adriana
Latest entry:MINI OLYMPIC
my sports day.... we have fun.... even its a very simple sports day, all of us enjoyed it very much... everybody is a winner on that day... 8-) View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Fatin Farha Farheen Fatra
Latest entry:seorang baby bernama ameera....@ 7 months
View this Fotopage entry
Semut Terbersin
Latest entry:Mama's junior!!
Presenting latest addition to our family.... Nur Farhah Dayini. Alhamdulillah.. View this Fotopage entry
Mas Ayu Abdul Rahman
Latest entry:Happy 4th Birthday Naufal!
This is actually a late entry for Naufal's birthday. He turned 4 on 6 June 2008. However, we could only celebrate his birthday (meaning buying him a birthday cake...gifts dah bagi awal :-p) on 21 June 2008. But he's happy. The cake was simple but nice (i think so, esp the "train candle"). The yummylicious cake?? Cake cutting.... What we bought for him... Naufal the builder...Can u fix it? View this Fotopage entry
baby irdina
Latest entry:hallo...
lamanya mama tinggalkan fp ni..sampai adik dina dah 1 thn 4 buln ler..mama pun dah pindah perak dah..see my boy ...here it is... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
ciksal collection
Latest entry:CIKSAL COLLECTION
Assalamualaikum semua. CIKSAL COLLECTION akan beroperasi tidak lama lagi. Doa kan semuanya berjalan lancar. Amin :-D View this Fotopage entry
BOTTOM
ellyn ejam
Latest entry:A Famosa Again....
Actually ader byk tempat lain yg menarik but....for me a famosa offerred a lots of things.....2 days 1 nite penuh dgn activities for our family. Booking dah awal but kena choose weekend of coz sbb mummy n daddy mmg tak bole amik cuti. Takpela....eventhou toward end of school holiday kurang2nyer dpt jugak anak2 berjln. Kalau dulu masa aku kecik smp merengek blum tentu dpt gi memana.....Tapi zaman dah berubah kan..... Smp jer kat afamosa terus gi check in kat kaunter...hahahha bijak pandai btul time for ... View this Fotopage entry
Bengang tak dpt naik dog
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
haariz azmin
Latest entry:we move again.
our updated album is at: http://flickr.com/photos/27131872@N04/ View this Fotopage entry
Hany FF
Latest entry:Yang Nufayl Edit
Hadiah utk Ayah Cik Nufayl ;), yang Nufayl buat jam 1.30 am 2/2/08. Oklah...he's very excited about it. heheh...what u expect from a 3 yo kid? View this Fotopage entry
Farra AM
Latest entry:1st Scrap Book
[center] Oflate, seems like everyone is into scrapbooking, i dont want to be left too .. as usual, i always enjoy trying new things, and this one is not exceptional ... Since workload is not as full as before, why dont I try it? btw its knowledge maa... and it's fun doing it ..even tho am a bit slow, and dont have so much creativity as those expert, still i am proud with what i did ... so ppl, this is my first ever scrapbook ... looks too 'meriah' kan? merimaskan eh? well, jakun la katakan, feel like... View this Fotopage entry
1st try
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Mama and Papa
Latest entry:Ihsan turns 3
For our little guy's 3rd birthday, we threw him a little party .....inviting a couple of M'sian families and friends. For the buffet, we served ayam tandoori, cheese naan, mee rebus, karipap & for dessert we had a birthday cake and ice cream. The event was fabulous I must say, everyone had a great time especially the birthday boy. He was the happiest kid alive basking in everyone's attention. View this Fotopage entry
Kiddies Hakim Hani Aiman
Latest entry:Salam Aidil Mubarak .....
Aidil Fitri datang lagi.. as usual, the whole family went back to Perlis for almost a week. Fun.. super fun for da kids.. Super duper fun for the mom cause can eat almost all food without cooking them by myself!! haha... On the first weekend after raya, me just being ghajin to make some beriyani, kurma daging, dalca, and of course acar timun.. for my sister's family whose on the way from kangar to kerteh. Kena plak dat time, my twin nieces ikut diorang skali sebab nak balik UiTM shah alam. So, apa lagi... View this Fotopage entry
Last but not least .. the owner..hehe
NuRaDHaN Cayang
View this Fotopage latest entry
akim macho 16
andri irawan
Latest entry:nikahan fera kusuma wijaya dan eny
Assalamualaikum, Segala puji hanya milik Allah, sholawat bagi Rasulullah... Alhamdulillah acara pernikahan sahabat saya fera dan eny berjalan lancar yg diadakan tanggal 03 mei 2008 di bintaro, cuaca cerah dan banyaknya tamu yg hadir hingga malam hari turut memeriahkan acara... Sungguh menjadi sebuah kehormatan bagi saya untuk bisa meliput dan mendokumentasikan acara ini. Doa saya, semoga kalian berdua menjadi keluarga sakinah, mawaddah warahmah... Foto2nya akan segera saya uploud disini...harap sabar d... View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Annuardi Mohd Ali
Latest entry:Tasik Melati, Perlis
When I was studying in MRSM 15 years ago, I never had the chance to go to this lake. This was my second trips to this tranquil lake in two months. View this Fotopage entry
sunset over perlis
adik cutes
Latest entry:07/07/2007
Muhammad Faizan bin Mohd Fairuz View this Fotopage entry
Izzat Daniel Norhisham
Latest entry:When I was a Toddler.....
pics courtesy of Mansion House Nursery View this Fotopage entry
Elmira Nur Shah
Latest entry:Window Shopping @ Suria, KLCC
Supposed to look for my school book, but alas, both bookstores (Times & Kino), doesn't carry said books. So we jalan-jalan makan angin in the end la kan... View this Fotopage entry
Traffic jam pulak.
Rudzz A Wahab
Latest entry:Phuket - Day 4 (PhromThep Cape, Bungy Jump & Jungceylon)
View this Fotopage entry
Hairul Nizam zahari
Latest entry:Happiness
View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
tety aka mamadanial
Latest entry:gambar-gambar dahulu kala @ March 2007
View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Yanti Jamil
Latest entry:Cameron Highland Dec 06
Cepat masa berlalu. Tak sedar yg dah setahun tak update fotopages ni. Nabil Fitri 1 ++ year. Tak sempat nak edit/touch up photos. View this Fotopage entry
merenung masa depan
Nur shi
Latest entry:Long time no c
Lama dah terbiar fotopages saya ni....Perkembangan sekarang... Kami sudah berempat...Sofea sudah ada adik ok... Nama dia Muhammad Syameel Nuqman, lahir pada 2 April 2008 jam 11.15 mlm dengan berat 3.3 kg. Tapi sangatlah comelnya.... Sekarang dah 4 bulan ++ dengan berat 6 kg. View this Fotopage entry
Aldanish Aniq Alsyukri
Latest entry:Birthday Celebration for Aldanish Aniq
Location : Groupbase , Bandar Sri Damansara Time : 3pm-6pm The main casts : Danish who was amazingly in such a good mood throughout the party..and fell asleep towards the end of the party Abah Danish - who sponsored the celebration ;-) Tyna and Dada - for assisting in the preparation of the celebration, and for making the guests to feel comfortable! Sis, thanks for everything! Auntie Wani - who went to purchase the goody bags everywhere with me...and was there through the celebration - before... View this Fotopage entry
hafiz and shasha
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
jehan mehdzar
Latest entry:Happy Birthday to me...
My dear hubby sent me a bouquet of flowers to office ... I'm so surprised .. :flowers: :cloud9: :-> And, very happy too ... :ty_ty: A colleague of mine curi2 amik gambar bunga tu (coz dah balik mase tu) ... anyway, u're forgiven and thanks for taking the pictures for me ... Thanks Hazman for the lovely photos .... :-> View this Fotopage entry
Mama Farizal
Latest entry:Aidilfitri 2006
Harapnya it's not too late to wish all of you Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Mama Farizal sungguh busy for the past few months hence no photos uploaded. This year Raya, dapat balik kampung @ KT. Huhuhu... happy sungguh the last balik raya was in 2002. After that, terpaksa sacrifice tak balik coz arwah MIL & FIL tak sihat. Last year ok coz my family pon tak balik KT. We headed to KT on 1st Syawal late in the evening, arnd 6ish. Reached kampung arnd 12midnite. Next day, tarus beraya umah pakcik... View this Fotopage entry
haku ko
Latest entry:...i thank you my dear frens
"terima kasih duhai teman....." View this Fotopage entry
rice
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
D Angels Mom
Latest entry:KLIA
Kak long & mama hantar mak ngah & family ke KLIA untuk mengerjakan umrah. View this Fotopage entry
mama posing
Hasnida Hirudin
Latest entry:Balik Kampung
Pada 04 - 05/03/2006 Fiqry balik ke Kuala Pilah (kg suami). dah sebulan jugaklah Fiqry tak balik sana. Mana taknye ayah Fiqry sibuk bekerja jeee. Masa Fikry kat sana bukan main seronok dia macam terlepas dari kandang jee. Asalkan lepas keluar jee mesti pergi kejar ayam, kambing dan lembu pun ade. Langsung dia tak takut. View this Fotopage entry
Yam Ibrahim
Latest entry:MY.Dreamcakes - You Dream, We Bake
My.Dreamcakes View this Fotopage entry
Sweet Yellow-Green Hantaran Cake
Mama watie
Latest entry:A brand new baby is on the way!!!
Hari ini genap umur Afiq 1 tahun 9 bulan. Bermakna dah 4 bulan mama tak up-date fp nie. Entah la...kemalasan telah melanda kat diri Mama. Gambar Afiq banyak dalam camera yang Mama tak up-date.Al-maklumlah...Mama kan mengandung. Sekarang dah nak masuk 38 weeks. Jangka nya awal April nie...tapi tahu tahu la...kot2 terberanak awal. Nampak gayanya cam hero lagi....boleh temankan Afiq main bola nanti. Afiq pun dah pandai sebut baby. Kalau tanye kat dia "mana baby?"....dia akan tunjuk & kiss perut Mama. Kalau tgk... View this Fotopage entry
Hadzlina Abidin
Latest entry:Lagi gambar budak2.
Semalam 17 June, hari jadi Ali yg ke5. Ni0 hamz0ah00 a0da 0s0ini0, 0tuk0ang0 0kac0a0u00..0. suka sgt 0mai0n keybo0ar0d! cam na umi nak type journal nih! 0000000000000000000000000 Nurul Hanna baru tumbuh gigi. dan baru nak belajar meniarap. Anyway, terima kasih utk komen2 yang diberikan. View this Fotopage entry
dekat sikit hamzah.. apa nak takut dgn adik tu!
Azhar Abdul Razak
Latest entry:AZRA's Fotopages berpindah ke dot net sendiri
Pengumuman: Maaf ...... Sudah pindah ke http://azharrazak.net memandangkan kat sini dah tak berapa sesuai dan kami sekeluarga tidak mahu terlibat dalam dakyah 'mereka' ini. Moved to http://azharrazak.net View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
xyz abc
View this Fotopage latest entry
Abdul Razak Nordin
View this Fotopage latest entry
ungga ungga
Latest entry:Pasta for berbuka
We had pasta for berbuka last nite. Baba seems on diet, hence he told me not to battle the pan and wok. 'Just make me a simple dish, Pasta would do', said him. So I ended up cooking this kinda beef stew dish. Very simple and done in an hour or less. Nadya loves it so much that she licked off 2 bowls. Adam? kampung sikit...pasta tak makan.. " I don wan pasta, I don waik, I wan fishball onwi" LOL LOL ps-Mama makan pasta ni sepinggan jer..tapi kenyang sampai sekarang ini....apa rahsia? Biarla rahsia... View this Fotopage entry
mama sayang
Latest entry:untuk tatapan peribadi
pagi tadi satu info bermanfaat dibincangkan di radio Pagi IKIM mengenai cyber security. Antara perkara yang jangan dikongsi di internet adalah gambar anak-anak. Kenapa?? Maklumat di hujung jari, dunia tanpa sempadan, salah guna/eksplotasi gambar antara tagline skang.. satu tips yang dikongsi adalah membuat carian atau google search nama anda atau ahli keluarga dan lihat jawapan carian tersebut.... Oleh sebab tu saya ambil keputusan untuk menukarkan status kesemua gambar kepada unpublished to the public vi... View this Fotopage entry
bombay mari
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016